Nordic Energy Audit

På NEA arbetar vi tillsammans mot en gemensam vision: En värld utan förluster. Vi vet att energi, resurser och tid kan används mer effektivt, bland annat genom ökad kunskap inom energi- och hållbarhetsfrågor. Med vår specialisering inom avancerad energiledning och skräddarsydda digitala lösningar kan vi hjälpa dig att ta kontroll över din energianvändning. 

Vår historia

NEAs resa började 2013 då Patrik Thollander och Magnus Wallen insåg att det fanns behov för ett digitalt verktyg för energikartläggningar. Mycket har hänt sedan dess och nu arbetar vi på NEA med att implementera effektiv energiledning hos företag och myndigheter.  Det som startade som ett JAVA-skript, är idag en molnbaserad energiledningsplattform som vi starkt rekommenderar i vår process att implementera effektiv energiledning.

Forskning utgör vår grund

Vi är ett techbolag avknoppat från Linköpings universitet. Forskningen som utgör vår grund är idag ledande inom industriell energikartläggning, energiledning, industriella policys och energi-benchmarking. Med avancerad energiledning och skräddarsydda digitaliseringslösningar för företag och myndigheter tillsammans med utbildningspaket kan vi med säkerhet implementera effektiv energiledning. Dessutom har vi på NEA utbildat en stor andel av landets certifierade energikartläggare - det du! 

Vi bedriver energiledningsprojekt, utför konsulting inom energi- och miljöområdet och förankrar i stort teknik i organisatoriska arbetssätt. På nya, innovativa sätt jobbar vi tillsammans med dig för att med vår forskningsförankrade expertiskunskap lösa problem. Stora som små.

Vi vill förändra synen på energi, förenkla det svåra och lyfta fram den potential som organisationer kan frigöra genom att arbeta strategiskt med energifrågan. Vi letar ständigt efter nya uppdrag och samarbeten, så tveka inte att höra av dig till oss.