Om oss

Vi, Nordic Energy Audit (NEA), är ett techbolag avknoppat från Linköpings universitet. Forskningen som företaget är grundat på är idag ledande inom områden såsom industriell energikartläggning och energiledning, industriella energipolicys samt energi-benchmarking. Kärnverksamheten i företaget är avancerad energiledning, skräddarsydda digitaliseringslösningar för myndigheter och företag, tillsammans med energirelaterade utbildningspaket. Företaget har t.ex. utbildat en stor andel av landets certifierade energikartläggare, en utbildning som baserades på energikartläggningsstandarden EN 16247-5.

Vår historia

Nordic Energy Audit grundades 2013 när Patrik Thollander och Magnus Karlsson fick idén om ett digitalt verktyg för energikartläggningar. Sen dess har mycket hänt och verksamheten är fokuserad kring att implementera effektiv energiledning hos företag och myndigheter. Verktyget, som började som ett JAVA-skript, är idag en molnbaserad och skalbar digital energiledningsplattform.

Vi bedriver i dagsläget ett antal energiledningsprojekt där vi på nya och innovativa sätt jobbar tillsammans med uppdragsgivaren för att lösa problem.

Vi tror på vår idé och vill förändra synen på energi och hur den hanteras. Vi letar ständigt efter nya uppdrag och samarbeten, så tveka inte att höra av dig till oss.